Na het sturen van mijn blog vorige week (bed zonder breakfast) kreeg ik verschillende reacties: “Wat spannend, houd je op met je werk? Ga je definitief naar het buitenland? Wat leuk, veel succes!”…

Veel dank voor alle lieve reacties die ik ontving maar zo snel gaan wensen en dromen niet in vervulling vrees ik. Het belangrijkste wat ik met het blog wilde zeggen, is dat iedereen zijn eigen dromen en verlangens heeft. Oók een loopbaancoach zoals ik!

Durf te luisteren naar zo’n gevoel en kom in actie in plaats van dat je blijft zitten dromen in je hangmat. Ga daadwerkelijk dromen onderzoeken. Hoe gek ze voor een ander ook mogen zijn. Kleine wensen zijn wellicht in een paar maanden te verwezenlijken. Maar over het algemeen zullen grotere dromen: een ander huis, een loopbaanswitch, een andere partner :-), wonen en/of werken in het buitenland om een langere zoektocht vragen. Een zoektocht die misschien één tot meerdere jaren kan duren.

Wees niet te bang om actie te ondernemen, ook al weet je misschien nog niet precies hoe en wat. Een dergelijke zoektocht geeft energie, inspiratie en misschien kom je gaandeweg je zoektocht tot hele andere conclusies, die je zonder al die acties nooit had kunnen concluderen.

Ikzelf heb me ook afgelopen week door mijn dromen laten leiden en heb 5 dagen rondgetoerd in het buitenland. Van hot naar her. Ik heb uiteraard niet mijn droomplek gevonden (kan ook niet in 5 dagen) maar wel een heleboel ideeën opgedaan die mijn zoektocht (van misschien een paar jaar) wellicht weer een heel andere kant op gaat sturen.

Wat onderneem jij?

Wat doe jij om meer richting te krijgen in je zoektocht?

Veel mensen die in mijn coachpraktijk komen, weten niet goed wat ze wél willen. En blijven in het ‘niet weten’ heel lang hangen. Dat geeft onvrede en ongenoegen met in het ergste geval uitval door ziekte. Ook al weet je nog niet goed hoe en wat, ga je oriënteren, spreek mensen en zorg dat je idee voor de toekomst steeds meer vorm krijgt.

Ja maar hoe dan, wat dan? Ik help je er graag bij. Hoewel ik zelf niet de antwoorden weet op jouw vragen, weet ik wel hoe je in actie kunt komen en hoe je één en ander kunt onderzoeken om uiteindelijk met vertrouwen en succesvol een switch te maken!

Gratis webinar

De komende tijd geef ik diverse gratis webinars om je te inspireren hoe je zoektocht naar een nieuwe baan het beste vorm te geven.
Soms in de avond (20.00 uur) en soms ook in de ochtend (10.00 uur).

Via =>deze link kun je je aanmelden. Doen!