Over Marjolijn Gischler

“Rigoureuze wendingen scheppen ruimte voor nieuwe mogelijkheden”

Werken in een passende baan geeft je naast veel levensgeluk ook een dosis energie. Zelf weet ik dat maar al te goed. Ook ik heb een paar keer in mijn loopbaan keuzes gemaakt waar ik lang over twijfelde maar waarbij ik uiteindelijk toch mijn vaste baan vaarwel zei. Doodeng, maar een klein stemmetje verzekerde mij dat het goed zou komen. En goed kwam het. Sterker nog, het werd zelfs stukken beter.

Zulke beslissingen scheppen ruimte voor nieuwe mogelijkheden. Het is een regelrechte overwinning om na een periode van onvrede en getob weer met plezier naar je werk te gaan.

Gedurende 20 jaar werk ik nu als loopbaanadviseur/-coach en heb honderden mensen ondersteund in het succesvol vinden van werk dat bij hen past. Want met de juiste baan, komt er absoluut meer plezier en rust in je leven!

Ik heb een interne scholing gevolgd bij mijn voormalige werkgever Randstad HR Solutions, en heb succesvol een Post HBO-opleiding Coaching aan de TC University afgerond. Ben daarnaast geregistreerd loopbaanprofessional bij beroepsvereniging de NOLOC.

Diverse achtergrond

Mijn werk heeft altijd in het teken gestaan van het verbinden en stimuleren/motiveren van mensen. In het verleden heb ik gewerkt als intercedent bij een uitzendbureau, als reisleidster in Azië en ook als productverantwoordelijke bij diverse reisorganisaties. Daarnaast als projectmanager van een prachtig werkgelegenheidsproject in Namibië/ Afrika (opzetten restaurant om werkgelegenheid te creëren voor lichamelijk beperkten) en als fondsenwerver/ netwerker bij o.a. hulporganisatie het Rode Kruis afdeling Den Haag. Tot uiteindelijk mijn laatste werk als loopbaanadviseur/ -coach.

Ik heb ervaring met het begeleiden van werkzoekenden vanuit verschillende situaties: van werk naar werk (outplacement, reorganisatie, ziekte) en van geen werk naar werk (WW, bijstand). De meeste mensen die bij mij loopbaanbegeleiding volgen, hebben een HBO werk- en denkniveau of hoger en zijn al enige jaren werkzaam in het bedrijfsleven of non-profitsector.

Neem nu de volgende stap en kies uit één van onderstaande opties:

Download mijn Gratis e-book: vul je naam en e-mailadres in via de downloadknop rechts van deze pagina. Je ontvangt het e-book dan direct in je mail. Hierin vind je belangrijke handvatten om zelf stappen richting een nieuwe baan te zetten.

Gratis informatievideo: of laat je in enkele minuten informeren over de snelste weg naar een nieuwe baan. Via deze link kun je de video aanvragen.

Natuurlijk ben je ook van harte uitgenodigd contact met me op te nemen als je vragen hebt of een afspraak wilt maken. Vul hiervoor het contactformulier in.

Ik hoop je snel te spreken/ ontmoeten!

Marjolijn Gischler

 

Succesvol naar een nieuwe baan

ontdek belangrijke eerste stappen