Over Marjolijn Gischler

Ik weet dat jij graag je talenten wilt inzetten in een BAAN DIE BIJ JE PAST. En dat je gemotiveerd bent om in jezelf te investeren en NIEUWE STAPPEN te zetten.

Mijn naam is Marjolijn Gischler en ik geloof er sterk in dat als je een duidelijk beeld hebt van waar je naar toe wilt en wat je te bieden hebt, je dit met de juiste inspanning kunt bereiken. Ook als je 40 jaar of ouder bent. Ik ben ervan overtuigd dat als je werk doet dat bij je past, je meer zelfvertrouwen ervaart en meer plezier hebt in je leven.

Ik help je met een effectief en resultaatgericht stappenplan en leer je HOE deze stappen het beste te zetten. Daardoor leer je je gewenste baan steeds duidelijker te omschrijven. Je leert creatief naar de arbeidsmarkt te kijken. Leert proactief te netwerken en contact te leggen met potentiële werkgevers. En krijgt daardoor makkelijker zicht op waar kansen liggen. Van velen krijg ik terug dat die methode hen enorm helpt. Ze vinden eerder ingangen bij werkgevers en eerder die gewenste baan.

Gedurende 15 jaar werk ik nu als loopbaanadviseur/-coach en heb honderden mensen ondersteund in het succesvol vinden van ander werk. Ik heb een interne scholing gevolgd bij mijn voormalige werkgever Randstad HR Solutions, en heb succesvol een Post HBO-opleiding Coaching aan de TC University afgerond. Ben daarnaast geregistreerd loopbaanprofessional bij beroepsvereniging de NOLOC.

Mijn werk heeft altijd in het teken gestaan van het verbinden en stimuleren/motiveren van mensen. In het verleden heb ik gewerkt als intercedent bij een uitzendbureau, als reisleidster in Azië en ook als productverantwoordelijke bij diverse reisorganisaties. Daarnaast als projectmanager van een prachtig werkgelegenheidsproject in Namibië/ Afrika (opzetten restaurant om werkgelegenheid te creëren voor lichamelijk beperkten) en als fondsenwerver/ netwerker bij o.a. hulporganisatie het Rode Kruis afdeling Den Haag. Tot uiteindelijk mijn laatste werk de afgelopen 15 jaar als loopbaanadviseur/ -coach. Een diverse achtergrond die mij in staat stelt creatief met anderen mee te denken.

Ik heb ervaring met het begeleiden van werkzoekenden vanuit verschillende situaties: outplacement (als gevolg van reorganisatie), ziekte, WW, bijstand. Mijn doelgroep betreft vooral hoger opgeleide 40-plussers werkzaam in het bedrijfsleven of non-profitsector.

Bedoelde en onbedoelde carrière switch
Ook ík heb tijden gekend waarin mijn carrière rigoureus een wending kreeg. Eénmaal door ziekte (langdurige RSI klachten) en éénmaal ben ik zelf na acht jaar dienstverband opgestapt omdat de organisatie en veranderende werkwaarden niet meer bij mij pasten. Door het vele werken kwam ik niet toe aan mezelf. Daardoor had ik onvoldoende tijd om te zoeken naar ander werk. Dat gaf mij veel onvrede en stress. Met het beëindigen van het dienstverband kwam er uiteindelijk meer rust en tevredenheid. Al was het in het begin doodeng omdat ik nog geen zicht had op ander werk. Angsten als ‘vind ik nog een baan, ben ik niet te oud, hoe moet het met mijn hypotheek enz.’ speelden door mijn hoofd.

Maar sommige clichés zijn waar: zulke beslissingen bieden vaak ruimte voor nieuwe keuzes en mogelijkheden. Door al deze ervaringen begrijp ik goed wat mensen in een periode van onvrede en het zoeken naar een nieuwe baan doormaken en weet ik ook welke problemen je persoonlijk, maar ook buiten jezelf, moet overwinnen. En dat dat succesvol kan leiden tot een andere baan, daar geloof ik heilig in.

Als 50 jarige vertrouw ik na veel ervaringen rijker nu meer op mijn eigen gevoel en luister meer naar mijn eigen wensen. Daardoor ervaar ik nu veel meer plezier in mijn werk.

En dat is wat ik jou ook gun! Ik neem je graag mee op het succesvolle pad naar een nieuwe baan. Mede op basis van mijn eigen ervaringen help ik je graag op weg.

Download nu mijn GRATIS e-book ‘Succesvol naar een nieuwe baan’. Hierin vind je belangrijke handvatten om zelf stappen richting een nieuwe baan te zetten. Vul je naam en e-mailadres in op het formulier rechts van de pagina. Je ontvangt het boek dan direct in je mail.

Natuurlijk ben je ook van harte uitgenodigd contact met me op te nemen als je vragen hebt of een afspraak wilt maken. Vul hiervoor het contactformulier in.

Ik hoop je snel te spreken/ ontmoeten!

Marjolijn Gischler

noloc

Succesvol naar een nieuwe baan

ontdek belangrijke eerste stappen