Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Merk je ook dat je het liefst pas je oude baan loslaat als een nieuwe zich keurig heeft aangediend? Ga je het liefst voor de grote stap in één keer?

Ontdek welke stappen je zeker niet mag overslaan op weg naar een nieuwe baan!

Meld je NU aan voor de gratis LIVE online training op dinsdagavond 20 maart om 20.00 uur.

Voor wie is deze training

Voor jou als je:
– wel eens nadenkt over een volgende stap in je carrière
– je afvraag of je nog op de juiste plek zit
– graag je talenten wilt inzetten in een baan die beter bij je past
– gemotiveerd bent om nieuwe stappen te zetten
– niet goed weet waar met je zoektocht te beginnen
– door veranderingen bij je werkgever gedwongen wordt een nieuwe baan te zoeken

Waar gaat de training over

De training gaat over belangrijke stappen die je niet mag overslaan op weg naar een nieuwe baan. Tevens deel ik graag mijn 15 grootste inzichten van de afgelopen 10 jaar met je. Met als doel te voorkomen dat jij dezelfde fouten maakt.

Niet alleen krijg je informatie en nieuwe inzichten maar aan het einde van de training wil ik je graag uitnodigen om een samenwerking aan te gaan met mij en Hetty Hartman. Samen met Hetty, die onder andere alles weet van drijfveren, wil ik je een uniek aanbod doen!

Wanneer

Dinsdagavond 20 maart om 20.00 uur ‘s avonds. Mocht je die avond niet aanwezig zijn, meld je tóch aan middels onderstaande link zodat ik je nadien alsnog toegang kan geven om op een later tijdstip de opgenomen training te bekijken.

Hoe meld je je aan

Middels deze link kun je je aanmelden. We sturen je een dag (en een uur) voor aanvang van de online training een reminder zodat je op tijd kunt inloggen.

Super leuk als je erbij bent. Tot dan!

Oh, en mocht je andere mensen weten die je op deze training kunt attenderen, schroom niet en deel deze informatie via één of meerdere van onderstaande sociale media knoppen. Dank je wel!