Ik heb er eerder nooit zo bij stil gestaan maar de afgelopen jaren is mij duidelijk geworden dat alle succesvolle mensen een coach hebben! Van politici, sporters, televisie presentatoren tot gewone stervelingen zoals jij en ik 🙂

Waarom laten al die mensen zich coachen en wat brengt het hen? Het is eigenlijk vrij simpel want je laten coachen door iemand die dát al heeft bereikt wat jij wilt, is dé sleutel tot succes. We kunnen ons allemaal verplaatsen in het voorbeeld dat we beter leren tennissen als iemand (die dat al goed kan) ons instructies geeft hoe we onze slag en onze techniek kunnen verbeteren. Of dat we een instrument leren bespelen en iemand geeft aanwijzingen hoe. En ja, dat geldt ook voor wat betreft het zoeken naar een nieuwe baan! Want ook solliciteren kun je leren!

Als het je op dit moment niet lukt om een baan te vinden die beter bij je past dan komt dat misschien wel doordat je stappen overslaat of zaken wellicht anders zou kunnen aanpakken.

Behoefte aan variëteit, verrassing

Op welk punt je ook staat in je leven, iedereen heeft behoefte aan variëteit, aan nieuwe impulsen, aan groei. Als we ons niet meer kunnen ontwikkelen binnen een baan of bedrijf, is de kans groot dat er op den duur onvrede ontstaat en we ongelukkig worden. Veelal wordt dat gevoel nog eens versterkt op momenten dat we kiezen voor ‘zekerheid’ in plaats van groei. Door vast te houden aan een vast contract en vast inkomen hebben we misschien die zekerheid die we lijken te zoeken. Terwijl juist die zekerheid onze groei en inspiratie doet afbrokkelen en onze onvrede voedt.

Verandering

Iedereen houdt op zijn tijd van verrassingen en verandering. Of dat nu kleine of grote veranderingen zijn. Het onverwachte en nieuwe geeft energie en blijdschap. Alleen hangen we soms aan verandering het label ‘eng, onzeker’ zoals dat zou zijn als je van baan zou veranderen. Met al die randvoorwaarden in ons achterhoofd ‘doen we het solliciteren er veelal even bij’ en geven het niet de aandacht die het vraagt met alle consequenties (geen resultaat) van dien.

Voordelen van coaching

Natuurlijk kun je zelf op zoek naar een nieuwe baan. Maar geloof me, het duurt niet alleen veel langer het is ook vaak minder effectief! Want waarom niet samen op weg? Ga voor groei, ga voor verandering en zoek daarvoor een coach!

– een coach zorgt voor commitment!
– een coach zorgt ervoor dat je je doel blijft nastreven
– een coach zorgt voor focus waardoor je sneller resultaat behaalt
– een coach geeft je inzicht in de te nemen stappen – stappen die je nu wellicht overslaat
– een coach helpt je mind-set positief te veranderen, ook als het even tegen zit
– een coach moedigt aan
een coach zorgt dat je blijft implementeren – acties blijft doen

Zeg nou eens eerlijk. Waarom heb je op dit moment nog niet de baan gevonden die bij je past?

Dromen realiseren zich niet door alleen maar te dromen maar door langzaam dingen te gaan doen! En al doende merk je dat bepaalde acties je meer of minder energie geven en stuur je elke keer je pad een beetje bij.

Onweerstaanbaar aanbod 🙂

Ik eindig eigenlijk nooit een blog met een mooi aanbod maar ik ga dat deze keer wél doen! Gewoon, omdat ik denk dat het je verder kan brengen.

Voor € 145,- per maand (met een minimale afname van 3 maanden) bied ik je:

  • Toegang tot online leer/werkomgeving ‘succesvol naar een nieuwe baan’ – met alle opdrachten en oefeningen die ik normaal ook in een één op één coaching aanbied. Klik hier voor referenties.
  • 60 minuten 1-op-1 persoonlijke coaching per maand, live in Den Haag of via Skype (bij Skype naar behoefte op te nemen per 30 minuten). Tijdens dit gesprek gaan we in op jouw specifieke vraag van dat moment
  • Vraag en antwoordensessie: 1x per maand een 60 minuten online vraag en antwoorden sessie met mede deelnemers
  • Toegang tot besloten Facebookgroep voor vragen en advies van mij en andere deelnemers

Heb je interesse – wil je meer informatie?

Ja, ik kan nu een link maken naar een salespagina en betaalknop maar ik geef de voorkeur aan persoonlijk contact. Je hebt vast vragen of twijfels wat het voor jou kan betekenen. Ik geef je graag persoonlijk advies.

Stuur een mailtje naar marjolijn@succesvolnaareennieuwebaan.nl met je mailadres en/of telefoonnummer en ik vertel je er graag meer over.

Ik weet, ook contact opnemen met mij is wellicht een eerste stap uit je comfortzone. Maar geloof me, al het nieuwe geeft groei!

Doen 🙂

Als je denkt dat anderen ook van dit aanbod kunnen profiteren, deel dit blog gerust via één van onderstaande knoppen. Dank je wel!