Overstaptijd? Overstapweken…? Het zijn onrustige en onzekere tijden op dit moment. De reisbranche, transport, horeca – iedereen wordt zwaar getroffen. De ene groep van Nederland draait overuren (zorg/ opvang, ‘vitale beroepen’) en de andere helft zit gedwongen thuis en kan alleen nog zijn werk online voortzetten of heeft minder of geen werk.

Naar mijn idee kunnen we deze periode ook in ons voordeel gebruiken. Zeker nu velen van ons gedwongen TIJD hebben. Tijd om te lezen of te schrijven, om een studie op te pakken, om ons om de ander te bekommeren en – ook online – nader tot elkaar te komen.

Tijd voor bezinning

Maar ook is er nu tijd om je te bezinnen: waar sta ik nu, wat wil of kan ik straks? Natuurlijk, ook ik realiseer me heel goed dat ‘actief solliciteren’ op dit moment moeilijk is. Maar als je straks – in betere tijden of bij de nu ontstane nieuwe vraag naar diensten – doelgericht wilt zoeken naar een baan én succesvol wilt solliciteren dan is het belangrijk dat je goed weet waar je kwaliteiten, talenten en wensen liggen en welke kant je op zou willen en kunnen. Het vraagt om voorwerk en het zetten van stappen die velen overslaan. Stappen die je nu prima VANUIT HUIS kunt doen! Zodat je straks beter beslagen ten ijs komt. Niets doen brengt niemand verder.

Gratis virtuele koffie – maximaal 5-6 personen

Wat zou je kunnen doen en hoe? Allereerst is het belangrijk dat je vertrouwd raakt met ‘online’ contact onderhouden. Met je vrienden, familie maar ook andere inspirerende online groepen. Het is essentieel in deze tijden. We hebben elkaar nodig!

Ik start de komende tijd met een paar gratis virtuele koffies – kleine groepjes van 6-7 personen.

Dat doe ik ONLINE via zoom (= vergelijkbaar met Skype). Als je een computer hebt met beeld en geluid kun ook jij ervaren hoe makkelijk die tool te gebruiken is. Handig voor coaching op afstand maar ook is het een handige tool voor thuiswerk. Ik leg je graag uit hoe!

Daarnaast geeft het bij elkaar komen je de ruimte om vragen te stellen. Om meer inzicht te krijgen in jouw behoeftes en wat ik daarin kan betekenen of wat we voor elkaar kunnen betekenen. Misschien heb je eigenlijk geen idee wat loopbaancoaching voor jou kan betekenen. Ook dat is prima. Ik licht je graag toe wat voor voorwerk je nu zou kunnen doen.

Doe je mee? Leuk om samen te ontdekken of dit werkt!

Hieronder enkele data met linkjes naar Zoom waar je je kunt registreren voor de meeting. Je ontvangt dan een link in de mail om mee te doen

Maandag 21 maart van 11.00-12.00

Woensdag 25 maart van 14.00-15.00

Vriendelijk verzoek: meld je alleen aan als je ook echt van plan bent te komen zodat je niet de plek van een ander bezet houdt.

Ben jij erbij?

Zelf koffie en koekjes meebrengen 🙂

Online mogelijkheden

Wil je komende tijd starten met het gestructureerd zetten van stappen, óók vanuit huis?

Klik =>hier voor meer informatie over mijn online training.