In onderstaand filmpje (en tekst) vertel ik je over een mooie aanbieding die ik voor je heb en die je – als je op zoek bent naar een nieuwe baan – naar mijn idee niet aan je voorbij kunt laten gaan!

Er zijn redelijk wat werknemers die om welke reden ook graag een nieuwe baan zouden willen vinden die beter bij hen past. Een baan waar ze hun talenten beter in kwijt kunnen of waar wellicht nieuwe carrièrekansen zijn. Alleen, veel werknemers worstelen ook met vragen als: ‘wat wil ik dan wél, waar word ik blij van, hoe vind ik dan die baan?’ Ze starten over het algemeen wel met solliciteren maar omdat het door alle nog openstaande vragen niet heel gericht is, duurt het sollicitatieproces vaak veel langer dan ze hadden verwacht en soms lopen ze totaal vast.

Loopbaanondersteuning

Om die reden krijg ik veel vragen van werknemers voor loopbaanondersteuning: om hen te coachen in het zoeken naar een baan die beter bij hen past.

Natuurlijk is persoonlijke één op één begeleiding het meest effectief om stappen te zetten. Het is toegespitst op jóuw vraag en jóuw knelpunten. Alleen niet iedereen kan of wil een dergelijk traject als particulier betalen. Een volledig 6 maanden loopbaantraject – merendeels alleen betaald door bedrijven – kost normaliter rond de €3.000,-/ €3.500,- excl btw en soms zelfs meer.

Aanbod

Hoe kan ik een dienst aanbieden die de particuliere werknemer tijd en kosten bespaart én die efficiënt en praktisch genoeg is? Een dienst die voldoende informatie en motivatie geeft waardoor je als particulier verder komt en stappen gaat zetten in de juiste richting?

Volgens mij heb ik daar het juiste aanbod voor gevonden. Een aanbod waar meerdere mensen aan deel kunnen nemen en dat bestaat uit verschillende onderdelen:

 1. Toegang tot een door mij zelf ontwikkelde beveiligde online omgeving waar je alle opdrachten, oefeningen, onderwerpen kunt nalezen en downloaden die ook in een persoonlijk één op één traject aan bod komen. Echter, een online omgeving alléén gaat je niet direct verder brengen. Je wilt gedurende je zoektocht vragen stellen, je wilt ervaringen delen, je wilt problemen en obstakels overkomen enz. Dus je hebt ook input van anderen nodig!
 2. Tien online Masterminds van elk een uur
  Online trainingen, sessies van een uur, waarin iedereen vragen kan stellen, kan leren van de vragen van anderen, en waarin verschillende onderwerpen aan bod zullen komen.
 3. CV/ Brief-check
  Daarnaast zal ieder gerichte feedback willen krijgen op de CV en sollicitatiebrief.  Dus iedereen die meedoet krijgt persoonlijke feedback op zijn/haar CV en brief.
 4. Persoonlijk coachgesprek
  Eén persoonlijk coachgesprek (telefonisch/ Skype of Zoom) op het moment dat je het het hardste nodig hebt.
 5. Facebookgroep
  Zelf neem ik op dit moment deel aan een online training waar duizenden mensen wereldwijd aan deelnemen. Dat is super leuk omdat je ook aan elkaar vragen kunt stellen: “Hoe heb jij iets aangepakt, wat zijn jouw ervaringen, wie kan mij helpen met ingangen bij… enz. enz.” Zeer inspirerend. Dus ook geef ik je toegang tot een besloten geheime Facebookgroep waar je met elkaar kunt netwerken en/of vragen aan elkaar kunt stellen.
 6. Vacaturezoekprogramma van Jobport
  En tenslotte krijg je gedurende 6 maanden toegang tot het vacaturezoekprogramma van Jobport dat menig gerenommeerd loopbaanbureau gebruikt om het werkzoekenden makkelijker te maken om in de grote brei aan online vacatures overzicht te houden. Tevens weet het vacature zoekprogramma tot een jaar terug vacatures te achterhalen. Super handig voor verdere oriëntatie.

Aanbieding

Wat is nu de aanbieding en waarom denk ik dat dit een niet te missen kans is?

Op deze pagina kun je meer informatie vinden over het aanbod dat in de toekomst €1.497,- excl. btw zal kosten (zie ‘online traject’ onderaan de pagina).

Maar…. een dergelijk aanbod is alleen interessant als er ook daadwerkelijk een groep is waar dingen gedeeld kunnen worden! Waar je van elkaar kunt leren en van elkaars netwerk gebruik kunt maken.

Omdat ik vanuit het niets niet zo maar een groep van 20 mensen heb, en ik tóch graag deze dienst wil aanbieden, bied ik de eerste 20 aanmeldingen een korting van 50% op de normale prijs!

Voor €700,- excl. btw bied ik je het volledige online traject zoals beschreven op deze pagina. Ik help jullie middels een lage instapprijs aan waardevolle loopbaanondersteuning. En jullie helpen mij om op korte termijn een groep te vormen zodat ik deze dienst kan gaan starten!

Durf te investeren in jezelf, neem nu de eerste stap!

Half januari 2019 starten

Ik zou graag met een groep van minimaal 20 personen half januari 2019 van start kunnen gaan.

Heb je nog vragen? Bel me gerust (06-30813289) of mail me (marjolijn@succesvolnaareennieuwebaan.nl).

En wil je direct boeken? Dat kan uiteraard ook. Mail me je adres- en contactgegevens waarin je aangeeft graag deel te nemen gedurende 6 maanden aan de pilot. Met onderwerpcode ‘eerste 20 deelnemers’ bied ik je iets meer dan 50% korting op het volledige ‘online traject’ (= €700,- excl. btw).

Ik kunt uiteraard ook anderen op deze dienst wilt wijzen. Deel deze pagina via één van onderstaande Social Media knoppen!