Heb je op dit moment het gevoel dat je vast zit in je werk? Kost het werk je meer energie dan dat het je oplevert? Wil je het liefst een baan vinden die beter bij je past?

Uit een enquête, door mij afgenomen onder werknemers die op dit moment in bovenstaande positie zitten (dus die een baan hebben maar graag iets anders zouden willen), blijkt dat de meesten overeenkomstige problemen ervaren:

– ik weet niet goed wat écht bij mij past
– ik ben bang om mijn vaste contract los te laten (onzekere toekomst)
– ik weet niet goed waar te beginnen en hoe mijn zoektocht aan te pakken
– ik weet niet goed hoe ik mijn angsten moet overwinnen
– ik weet niet goed waar ik nu eigenlijk goed in ben
– ik weet niet goed hoe me te presenteren zodat ik opval tussen alle anderen
– ik voel me onzeker en heb op dit moment onvoldoende zelfvertrouwen
– ik heb weinig energie
– omdat ik werk heb ik onvoldoende tijd om stappen te zetten

Persoonlijke leiderschap

Je leest de laatste jaren veel over ‘persoonlijk leiderschap’. Maar wat houdt dat nou eigenlijk in? En wat betekent dat voor jou? Eigenlijk is het heel simpel:

Neem de regie over je eigen leven! 

Of zoals ‘Loesje’ het zegt: ‘laat je niet leiden door anderen maar leid jezelf’. Zorg dat je niet geleefd wordt en durf je eigen koers te varen. Durf uit te gaan van je eigen wensen en talenten. Door een positieve, proactieve houding te ontwikkelen, kun je veel eerder de baan vinden die bij je past. Of dat nou een baan in loondienst is of starten voor jezelf. En geloof me – het beginproces voor beide – is precies hetzelfde. Een proces dat veel mensen OVERSLAAN.

Je kunt blijven piekeren, wikken en wegen. Je kunt rondjes blijven draaien in je eigen gedachtes en blijven zitten waar je zit. Maar realiseer je dat er dan weinig aan je situatie zal veranderen. En dat is echt zonde!

Aanbieding: Training Succesvol naar een nieuwe baan

De meeste mensen starten hun zoektocht naar een nieuwe baan door ‘gewoon’ te solliciteren. Of door te roepen ‘dan word ik zelfstandig ondernemer’. Alleen hoe kun je solliciteren als je eigenlijk niet goed weet wat je wilt en welke kant je op wilt? Hoe kun je zelfstandig ondernemer worden als je geen idee nog hebt wat voor dienst of product je wilt aanbieden en wat jou onderscheidt van de rest?

Om goed te weten wat bij je past, zal je eerst in kaart moeten brengen waar je goed in bent en waar je blij van wordt. We zullen het in deze training dan ook hebben over de volgende onderwerpen:

  • Wat weerhoudt mij er nu van om stappen te zetten?
  • Wat zijn mijn kwaliteiten en talenten?
  • Waar word ik blij van?
  • Wat vind ik belangrijk in mijn werk?

De middag biedt ruimte om interactief aan het werk te gaan en van elkaar te leren. De training is bedoeld voor mensen die in zichzelf willen investeren en in actie willen komen.

 

Praktische zaken

Tijd: vrijdag 8 juni van 13.00 – 17.00 uur
Locatie: Het Coachhuis, Raamweg 4, Den Haag
Koffie en thee: inbegrepen
Voorafgaand aan de training ontvang je een opdracht ter voorbereiding.

Kleine groep van maximaal 8 personen,

Normaal kost een 4 uur durende workshop € 360,- Maar deze training bied ik je qua tijdsinvestering GRATIS aan. Omdat ik graag met je wil kennismaken en ik je graag succesvolle eerste stappen wil laten zetten. En uiteraard om te ervaren of ik nog meer voor je kan betekenen.

Ik vraag slechts 25 euro voor de middag.
Dat is alleen een tegemoetkoming in de onkosten: voor de koffie, de thee en de huur van de zaal.

Gratis, maar niet voor niets… Want na de middag is het aan jou om actie te ondernemen. Dat lukt alleen als je er echt voor wilt gaan en bereid bent er tijd en energie in te steken.

Zet NU die eerste stap en meld je via onderstaande link aan!

=> Ja ik meld me graag aan!