De afgelopen jaren heb ik veel mensen ontmoet die geen voldoening meer halen uit hun baan. Die te vaak met tegenzin naar hun werk gaan. Die het gevoel hebben stil te staan. Die graag een nieuwe baan willen maar uit angst geen stappen zetten. Omdat ze niet weten waar te beginnen. Omdat ze bang zijn in de huidige arbeidsmarkt niet te kunnen concurreren. Om een vast contract los te laten.

En dat is zonde! Ik weet zeker dat je veel dichterbij een fijne baan had kunnen zijn als je de kleine stappen was gaan zetten, op een gestructureerde manier. Door meer te luisteren naar je eigen wensen en verlangens. Door uit te gaan van je eigen talenten.

Daarom begin ik vanaf nu met een wekelijkse blog. Mijn doel met mijn blogs is om jou te helpen. Om een platform te creëren waar we elkaar tips kunnen geven, waar we van gedachten kunnen wisselen. Waar ik graag mijn ervaring en kennis met je deel.

do-it-now-blogpostOmdat ik je wil helpen succesvol een nieuwe baan te vinden.

Maar om dat op een goede manier toe doen heb ik jouw hulp nodig!

Wat is op dit moment je grootste uitdaging?
Waarover wil je dat ik ga schrijven?
Waar loop je tegenaan?
Welke vragen heb je?
Met welke onderwerpen heb je moeite?

Schrijf in het reactieveld hieronder de voor jou belangrijke onderwerpen.

Als dank voor je reactie ontvang je van mij een GRATIS COACHINGSSESSIE van een uur ter waarde van €95,- euro. Het helpt je om je eerste stappen te zetten en je doelen te realiseren.

Ook als het onderwerp al een keer genoemd is door anderen, hoor ik het graag. Omdat dan duidelijk wordt welke onderwerpen ‘top of mind’ zijn.

Ik zie graag je reactie tegemoet!

Groet Marjolijn

Ps: DEEL dit artikel alsjeblieft met jouw netwerk, door hieronder op Facebook, LinkedIn of Twitter knoppen te klikken, zodat zij ook hiervan kunnen profiteren.