Een werkplek die echt bij je past, dat wil toch iedereen!

Jaren geleden was ik een werknemer die met tegenzin naar haar werk ging. Tegen alle adviezen in, zette ik lange tijd door onvrede de verkeerde stappen. Maar uiteindelijk durfde ik mijn eigen weg te gaan ondanks alle angsten voor de toekomst.

Wel moest ik op een onprettige manier worden wakker geschud (overspannen) en wil je graag voor hetzelfde behoeden!

Intussen ben ik enkele jaren verder en ben veel gelukkiger in mijn werk. Tevens ben ik me ervan bewust dat alleen ikzelf kan zorgen voor verandering.

Waar sta jij op dit moment?

Waar sta jij op dit moment? Welke stappen ga je zetten?

Wacht niet langer maar kom nu in actie. Weet dat IEDEREEN (vanaf 18 jaar) – met of zonder baan – van de overheid een presentje krijgt ter waarde van € 700,- om zijn/haar loopbaan onder de loep te nemen! Dit in de vorm van 3 coachgesprekken van in totaal 4 uur inclusief een arbeidsmarktscan. Vanaf elke plek in Nederland kun je hier gebruik van maken. Via mij kan dat via Zoom (online) wat je reistijd kan besparen. Maar uiteraard kun je ook langskomen in mijn coachruimte in Den Haag op de Bezuidenhoutseweg 50!

Wil je meer weten? Reageer onderstaand of stuur me een persoonlijk bericht. Ik informeer je graag verder!