Dank jullie wel voor de mooie referenties die ik heb mogen ontvangen de laatste tijd. Niet alleen hoop je dat mensen met alle tips echt aan de slag gaan, maar als dat dan ook nog eens – met succes – gebeurt, voel ik me blij en dankbaar. Daar doe ik het tenslotte voor 🙂

Ja, ik weet uit eigen ervaring dat het eng voelt om – zoals Loesje het zegt – ‘af en toe je leven ondersteboven te houden om te kijken of er nog meer inzit’. Maar als je de stap uiteindelijk durft te zetten, dan geeft dat veel voldoening!

Ik weet niet wat ik wil

Veel mensen komen op een punt in hun loopbaan dat ze zich afvragen of dit het nu is? Misschien heb jij dat ook? En weet je diep van binnen dat je het liefst iets anders zou willen (intern bij je werkgever of extern). Alleen….ondanks je wens weet je onvoldoende hoe daaraan handen en voeten te geven. En hoe de juiste stappen te zetten…

Luister naar je eigen gevoel

Angst voor het onbekende weerhoudt velen om een stap naar een andere toekomst te zetten. Bang om te falen, bang om het bekende los te laten.

Stel je zou morgen de baan kunnen krijgen die je altijd al graag wilt? Hoe zou die er dan uitzien? Wat geeft je dat voor gevoel? Stel dat alles kan?!

Mijn ervaring in 17 jaar loopbaancoaching is dat er véél meer kan dan dat de meesten denken. Als je maar je eigen gevoel en wensen durft te volgen. Als je maar een eerste stap durft te zetten en als je er maar moeite voor wilt doen.

Durf te geloven dat ook jíj je leven kunt veranderen. En dat begint met een eerste stap! Wil je weten wat het met je kan doen en wat het je kan brengen? Je leest het hier!

Wil je een keer sparren over je huidige situatie en waar je tegenaan loopt? Plan dan via deze link een vrijblijvende telefonisch afspraak en zie wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Zit een passende tijd/ datum er niet tussen? Bel me gerust op 06-30813289 of mail naar Marjolijn@succesvolnaareennieuwebaan.nl en ik neem spoedig contact met je op.

Fijne dag,

Marjolijn