Black Friday (‘zwarte vrijdag’) is in de Verenigde staten de dag na Thanksgiving Day. De ‘vrije dag’ na Thanksgiving is oorspronkelijk bedoeld om iedereen de ruimte te bieden om die dag naar familie te kunnen reizen elders in het land om zo samen het feest te vieren.

Hoewel Thanksgiving in Nederland weinig wordt gevierd, wordt Black Friday hier wel steeds populairder en wordt die dag door veel winkeliers aangegrepen om – met het oog op Sinterklaas en kerst – mooie aanbiedingen te doen.

Hoewel ik eigenlijk niet snel mee hobbel in dit soort acties, triggert het feit dat op die dag in de VS de meeste werknemers vrij zijn mij wel! Hoe mooi zou het zijn als wij de ‘black friday’ benutten om ons te bezinnen. En écht een slimme aanbieding kopen die ons verder helpt op ons pad van persoonlijke ontwikkeling. Want ja, dat is waar ik veel mensen bij ondersteun!

Misschien vraag jij je al enige tijd af: “Zit ik nog op de juiste werkplek? Welke kant wil ik op? Waar word ik blij van? Hoe kan ik effectief stappen zetten richting een nieuwe (interne/ externe) baan?” Misschien merk je dat je zoektocht je nog weinig inspiratie geeft en dat sollicitaties nog niet tot de baan hebben geleid die je wilt. Of loop je op een andere manier vast in je zoektocht.

Wat nu? Hoe verder?

Zoeken naar een nieuwe baan

Zoeken naar een nieuwe baan kost tijd. Bedrijven realiseren zich heel goed dat de duur van een loopbaantraject/ outplacementtraject al snel 6 maanden in beslag neemt. Omdat zoeken naar een nieuwe baan over meer gaat dan alleen een goed CV en sollicitatiebrief.

Wat komt erbij kijken als je op zoek gaat naar een nieuwe baan?

De meeste mensen starten bij stap 3 (rechter plaatje) maar vergeten de 1e en 2e stap of weten niet goed hoe dat in kaart te brengen of hoe daarin stappen te zetten.

E-learning

Een loopbaantraject bekostigd door een bedrijf kost al snel € 3500,- ex btw of meer voor 6 maanden ondersteuning. Een tarief wat voor hen ‘normaal’ is maar voor particulieren een heleboel geld. Op verzoek van particulieren – die dezelfde stappen willen zetten als in een volledig 6 maanden loopbaantraject – maar financieel minder in zichzelf willen (of kunnen) investeren, heb ik enkele jaren geleden een online programma ontwikkeld. Opdrachten, oefeningen en videomodules geven je stap voor stap richting wanneer het jou uitkomt.

In de e-learning worden ALLE onderwerpen, opdrachten en oefeningen behandeld die ook in mijn 6-maanden één op één coaching ter sprake komen. Mijn programma is op kleine schaal tot tevredenheid door de KLM gebruikt en wordt intussen bij al mijn coachtrajecten ingezet. Ook maken veel particulieren gebruik van het programma. Uiteraard vraagt een dergelijk programma om meer zelfstudie en discipline dan een volledige één op één coaching! Al kun je er uiteraard voor kiezen om aanvullend op een later moment enkele coachgesprekken te voeren.

De e-learning maakt je bewust van je gedachtes/ overtuigingen en start bij het in kaart brengen van je kwaliteiten, talenten, wensen en waar je blij van wordt. Vervolgens ondersteunt het je stap voor stap richting oriëntatie en sollicitatie. Het leert je hoe een netwerkgesprek aan te gaan, wat te zeggen en uiteindelijk geeft het alle ins en outs voor het opstellen van een goed CV, brief, LinkedIn profiel en het voeren van een sollicitatiegesprek. Een zeer volledig en gedegen programma!
Ik vond het online karakter van dit loopbaanprogramma super fijn.
Het programma is zo opgebouwd dat je jezelf eerst eens goed in de spiegel moet kijken, opdat je vervolgens goed weet wat je kan en wat je meerwaarde is.
De filmpjes zijn erg fijn als introductie.

Marjolijn opende mijn ogen wijder dan dat ik wist dat ze konden op het gebied van wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik en waar word ik blij van.

Aanbieding

Dit jaar wil ook Ík je op ‘zwarte vrijdag’ een onweerstaanbaar aanbod doen 🙂

Zoals je op mijn website kunt zien, kost mijn online programma normaal € 495,- (incl. btw voor particulieren/ excl. btw voor bedrijven).

Eénmalig bied ik je de kans om tot middernacht vrijdag 27 november 2020 mijn online programma te kopen voor slechts € 199,- incl. btw (65% korting) – particulier tarief.

Interesse? Stuur me voor vrijdagnacht een mail dat je van dit eenmalige aanbod gebruik wilt maken. Na ontvangst van al je gegevens (naam/ adres/ mail/ telefoon) als ook betaling kun je snel beginnen.

Of betaal direct en ga meteen aan de slag: een inlog wordt binnen 24 uur toegezonden.

Verlopen !