Als je op zoek bent naar een nieuwe baan is er uiteraard één document van essentieel belang om aandacht aan te besteden. En dat is het CV !

Als geen ander weet je welke kwaliteiten je in huis hebt. Zo hebben alle opleidingen, banen, ervaringen in besturen of vrijwilligerswerk je gemaakt tot wie je bent. Maar hoe dit alles nu zo duidelijk mogelijk op te schrijven en weer te geven. Zodanig dat diegene die straks aan de andere kant van de sollicitatietafel zit, het ook daadwerkelijk leest en een goed beeld van je heeft?

Een duidelijk CV opstellen waarbij jouw kwaliteiten en vaardigheden goed tot hun recht komen, is dan ook essentieel. Ik heb al eens eerder een blog geschreven over de ‘6 gratis gouden tips om je CV te laten uitblinken’ 🙂 en op LinkedIn heeft dat document intussen ruim 2200 views gehad.

Ontvang gratis ‘alles wat je moet weten om een goed CV te schrijven’

Toch zijn de beschreven tips in dat document ‘slechts tips’ en wil ik je deze keer graag alle ins en outs vertellen van het CV en je echt alle informatie geven die nodig is. Met een voorbeeld en checklist aan toe!

Graag bied ik je de mogelijkheid om dit super waardevolle, 7 bladzijden tellende, document gratis in je mail te ontvangen. Met alle tips die in het document verwerkt zijn, kun je prima aan de slag om een goed en volledig CV op te stellen.

Lees snel wat je daarvoor moet doen!

Het afgelopen jaar ben ik veel mensen tegen gekomen die moeite hebben om een nieuwe baan te vinden die beter bij hen past. Door allerlei omstandigheden lukt het hen niet en blijven daardoor zitten in een baan waar ze geen plezier meer in hebben. En dat is absoluut zonde. En het doet pijn omdat ik zie dat ze ook nog eens dezelfde fouten maken als ik destijds toen ik (uiteindelijk wanhopig) een nieuwe baan zocht. Ik zie welke stappen ze vaak overslaan en welke resultaten ze al hadden kunnen hebben.

Maar óók heb ik het afgelopen jaar geleerd dat ik alleen diegene kan helpen die echt geholpen wil worden. En als ik datgene bied wat die persoon op dat moment verder kan helpen.

Feedback gevraagd

Graag zou ik mijn blogs, trainingen én mijn diensten dan ook zo goed mogelijk willen laten aansluiten op jouw wensen. Dat kan ik echter alléén als je mij ook feedback daarover geeft!

Om zo goed mogelijk in kaart te brengen waar jij op dit moment het meeste behoefte aan hebt, zou ik je willen vragen om deze vragenlijst voor mij in te vullen (duur 5-10 minuten).

Ontvang gratis ‘alles wat je moet weten om een goed CV te schrijven’

Als dank voor het invullen van de vragenlijst stuur ik je graag gratis per mail het volledige document ‘alles wat je moet weten om een goed CV te schrijven’. het is echt een super waardevol document waarin ALLE tips staan hoe je een goed CV kunt opstellen.

Ik hoor graag hieronder of het document van toegevoegde waarde is geweest en of je het anderen wilt aanbevelen!