Van baan naar droombaan

Checklist en 75 minuten training

  • Waar sta je op dit moment in je zoekproces?
  • Geef je de juiste onderdelen aandacht of richt je je voornamelijk op het zoeken naar vacatures en het schrijven van brieven?
  • Welke stappen zijn belangrijk
  • De makkelijkste en snelste manier om resultaat te behalen

Een aanrader dit coachtraject! De aanpak van Marjolijn Gischler is nuchter, verfrissend en geeft je nét dat duwtje in de rug wanneer je twijfelt of je (nog) op de juiste plek zit. Vorig jaar heb ik dit zelf ondervonden. Thuis ben ik met de online modules aan de slag gegaan en vijf keer heb ik een coaching gesprek gehad op afstand via Zoom. Dat werkt super! Je kunt het zo indelen als je zelf wilt in de tijd die jij ervoor nodig hebt. Daarna ga je vol zelfvertrouwen het gesprek aan voor een nieuwe baan.

Carmen Reuser

Marketing specialist (47 jaar)

Geholpen door Marjolijn ben ik op zoek gegaan naar de essentie van waar een baan om draait: wie ben ik, wat kan ik, waar word ik gelukkig van, in welke organisatie wil ik werken.

Toen ik een goed beeld had, zocht ik via mijn netwerk contact met mensen in mijn ideale werkveld. Op korte termijn had ik ineens mijn superleuke nieuwe baan gevonden. 

Joke Winkelmolen

Zorgarrangeur/ consultant (50 jaar)

De opdrachten waar ik na moest denken over wie ben ik, wat kan ik en wat ik wil, waren voor mij een eyeopener. Ik dacht dat ik zo snel mogelijk weer aan het werk moest zonder over deze belangrijke dingen na te denken.

Je helpt mij heel goed om te ontdekken wat ik wil en wat ik kan.

Je bent echt een kei in je werk!!!!!

Marja van der Hoeven

Planner/ medisch secretaresse (59 jaar)

Een droombaan, jouw weg naar meer plezier en rust?

  • Werk doen dat bij je past
  • In je werk jezelf kunnen zijn
  • Voldoening vinden
  • Energie krijgen

Voor mij was ‘durven kiezen voor mijzelf’ in 2010 de grote bevrijding. Doodeng, maar een klein stemmetje verzekerde mij dat het goed zou komen. En goed kwam het. Sterker nog, het werd zelfs stukken beter.

Sindsdien heb ik 100-en cliënten mogen helpen die gebruik maken van mijn online training en coachgesprekken.

Marjolijn Gischler