Denk je wel eens na over een volgende stap in je carrière?

shadow-ornament

GRATIS e-book 'Succesvol naar een nieuwe baan'

Met dit e-book ontdek je:

  • Belangrijke eerste stappen op weg naar een nieuwe baan
  • Het belang van jouw kwaliteiten, eigenschappen, wensen
  • Te denken in kansen in plaats van belemmeringen
  • De juiste mindset
  • Een checklist om te bepalen waar jij staat
  • Mogelijke vervolgstappen

Breng éérst je kwaliteiten en talenten in kaart!

Realiseer je dat het in deze markt niet alleen om een goed CV of een sollicitatiebrief gaat, dat zijn maar stukjes van het hele sollicitatieproces! Ook andere aspecten zijn belangrijk bij het vinden van een nieuwe baan. Aspecten die helaas vaak over het hoofd worden gezien. Krijg allereerst inzicht in je kwaliteiten, talenten, wensen en waar je blij van wordt. Leer wat je nodig hebt om daadwerkelijk een nieuwe baan te vinden.

Marjolijn Gischler

Ik weet dat jij graag je talenten wilt inzetten in een BAAN DIE BIJ JE PAST. En dat je GEMOTIVEERD bent om in jezelf te investeren en NIEUWE STAPPEN te zetten.

Mijn naam is Marjolijn Gischler en ik geloof er sterk in dat als je een duidelijk beeld hebt van waar je naar toe wilt en wat je te bieden hebt, je dit met de juiste inspanning kunt bereiken. Ook als je 40 jaar of ouder bent. Ik ben ervan overtuigd dat als je werk doet dat bij je past, je meer zelfvertrouwen ervaart en meer plezier hebt in je leven.

Ik help je met een effectief en resultaatgericht stappenplan en leer je HOE deze stappen het beste te zetten. Daardoor leer je je gewenste baan steeds duidelijker te omschrijven. Je leert creatief naar de arbeidsmarkt te kijken. Leert proactief te netwerken en contact te leggen met potentiële werkgevers. En krijgt daardoor makkelijker zicht op waar kansen liggen. Van velen krijg ik terug dat die methode hen enorm helpt. Ze vinden eerder ingangen bij werkgevers en eerder die gewenste baan.

Gedurende 15 jaar werk ik nu als loopbaanadviseur/-coach en heb honderden mensen ondersteund in het succesvol vinden van ander werk. Ik heb een interne scholing gevolgd bij mijn voormalige werkgever Randstad HR Solutions, en heb succesvol een Post HBO-opleiding Coaching aan de TC University afgerond. Ben daarnaast geregistreerd loopbaanprofessional bij beroepsvereniging de NOLOC.

Ik heb de begeleiding van Marjolijn echt als meerwaarde ervaren. Door middel van haar kennis en vooral haar sterke inlevingsvermogen heeft ze lijn in mijn vraagstuk gebracht en heb ik weer goede richting gekregen in mijn zoektocht. Haar aangereikte handvatten ten aanzien van CV, sollicitatiebrieven, zinsbouw en laten zien waarom jij de juiste kandidaat bent, zijn nog steeds bruikbaar in mijn huidige werk als freelancer! Met name kan ik het gebruiken in gerichter netwerken en daardoor het vinden van opdrachten.
Rob, 48 jaar

Rob, kok, Den Haag, particulier

Marjolijn heeft meerdere opdrachten voor ons vervuld waarbij ze medewerkers met loopbaanvragen op weg helpt. To-the-point, professioneel en zeer betrokken bij de mensen die zij begeleidt. Ze gaat voor het hoogst haalbare resultaat. Dat is hoe ik de aanpak van Marjolijn heb ervaren en dat is precies wat er bij goede loopbaanbegeleiding nodig is. Bij volgende begeleidingsvragen rondom loopbaan hoop ik weer gebruik te kunnen maken van haar inzet.
Marjon van Wijnbergen
Hoofd Personeel en Organisatie

Marjon van Wijnbergen, Pro Senectute

Succesvol Naar Een Nieuwe Baan

Vul hieronder je voornaam en e-mailadres in om het e-book te kunnen ontvangen…

Wij respecteren je privacy!