Denk je wel eens na over een volgende stap in je carrière?

 • Vraag je je weleens af of je nog op de juiste plek zit?
 • Wil je graag je talenten inzetten in een baan die beter bij je past?
 • Ben je gemotiveerd om nieuwe stappen te zetten, maar weet je niet waar te beginnen?
 • Of zijn er veranderingen gaande bij je werkgever waardoor je gedwongen wordt een nieuwe baan te zoeken?
shadow-ornament

GRATIS e-book 'Succesvol naar een nieuwe baan'

Met dit e-book ontdek je:

 • Belangrijke eerste stappen op weg naar een nieuwe baan
 • Het belang van jouw kwaliteiten, eigenschappen, wensen
 • Te denken in kansen in plaats van belemmeringen
 • De juiste mindset
 • Een checklist om te bepalen waar jij staat
 • Mogelijke vervolgstappen
  Nu downloaden!!

  Marjolijn Gischler

  Ik weet dat jij graag je talenten wilt inzetten in een BAAN DIE BIJ JE PAST. En dat je GEMOTIVEERD bent om in jezelf te investeren en NIEUWE STAPPEN te zetten.

  Mijn naam is Marjolijn Gischler en ik geloof er sterk in dat als je een duidelijk beeld hebt van waar je naar toe wilt en wat je te bieden hebt, je dit met de juiste inspanning kunt bereiken. Ook als je 40 jaar of ouder bent. Ik ben ervan overtuigd dat als je werk doet dat bij je past, je meer zelfvertrouwen ervaart en meer plezier hebt in je leven.

  Ik help je met een effectief en resultaatgericht stappenplan en leer je HOE deze stappen het beste te zetten. Daardoor leer je je gewenste baan steeds duidelijker te omschrijven. Je leert creatief naar de arbeidsmarkt te kijken. Leert proactief te netwerken en contact te leggen met potentiële werkgevers. En krijgt daardoor makkelijker zicht op waar kansen liggen. Van velen krijg ik terug dat die methode hen enorm helpt. Ze vinden eerder ingangen bij werkgevers en eerder die gewenste baan.

  Gedurende 15 jaar werk ik nu als loopbaanadviseur/-coach en heb honderden mensen ondersteund in het succesvol vinden van ander werk. Ik heb een interne scholing gevolgd bij mijn voormalige werkgever Randstad HR Solutions, en heb succesvol een Post HBO-opleiding Coaching aan de TC University afgerond. Ben daarnaast geregistreerd loopbaanprofessional bij beroepsvereniging de NOLOC.

  Nu downloaden!!

  Ik heb de begeleiding van Marjolijn echt als meerwaarde ervaren. Door middel van haar kennis en vooral haar sterke inlevingsvermogen heeft ze lijn in mijn vraagstuk gebracht en heb ik weer goede richting gekregen in mijn zoektocht. Haar aangereikte handvatten ten aanzien van CV, sollicitatiebrieven, zinsbouw en laten zien waarom jij de juiste kandidaat bent, zijn nog steeds bruikbaar in mijn huidige werk als freelancer! Met name kan ik het gebruiken in gerichter netwerken en daardoor het vinden van opdrachten.
  Rob, 48 jaar

  Rob, kok, Den Haag, particulier

  Marjolijn heeft meerdere opdrachten voor ons vervuld waarbij ze medewerkers met loopbaanvragen op weg helpt. To-the-point, professioneel en zeer betrokken bij de mensen die zij begeleidt. Ze gaat voor het hoogst haalbare resultaat. Dat is hoe ik de aanpak van Marjolijn heb ervaren en dat is precies wat er bij goede loopbaanbegeleiding nodig is. Bij volgende begeleidingsvragen rondom loopbaan hoop ik weer gebruik te kunnen maken van haar inzet.
  Marjon van Wijnbergen
  Hoofd Personeel en Organisatie

  Marjon van Wijnbergen, Pro Senectute
  Nu downloaden!!